ISTANBUL RIJSWIJK

ISTANBUL RIJSWIJK Turkse specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1337 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Rijswijk. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 2:09 Supper lekker!
13 aug 2022 om 20:33 Adana schotels besteld, geen friet erbij gekregen. "Adana" smaakte naar normale kofte en was helemaal aangebrand en droog. Ik weet niet wat er aan de hand is bij Istanbul, nieuwe eigenaar misschien? Maar het is echt niet meer wat het geweest is.
12 aug 2022 om 20:49 Ik heb menu kipvleugels besteld. Goed op tijd en lekker warm. Smaakt heerlijk.
11 aug 2022 om 23:42 Slecht 2 uur zitten wachten op eten en totaal geen beetje begrip dat dit niet normaal is!
30 apr 2022 om 0:56 Ik heb kipsate besteld, maar k kreeg kip durum! Weten jullie wel wat kipsate is?
25 apr 2022 om 23:23 21:23 uur besteld 23:20 bezorgd
25 apr 2022 om 22:52 Nooit meer hier bestellen
20 apr 2022 om 22:51 Snelle bezorging, 2 kapsalons besteld. Leken op 2 bakken patat met een beetje vlees. Niet gewend van Istanbul. Nu lekker aan de diarree. Ik bestel hier niet meer. Afgelopen 3 maanden is de zaak zwaar achteruit gegaan.
18 apr 2022 om 23:25 Ik had kwart voor negen aangegevn en bijna anderhalf uur van te voren besteld. Bijna 25 min gewacht, frietjes koud etc. Alleen het vlees gegeten en de rest weggegooid omdat get koud was.
18 apr 2022 om 22:55 Om 1730 besteld, gevraagd of het om 20.45 bezorgd kan worden, tijd zat denk je. Lukt het ze toch om het pas om 21.20 te bezorgen, ongelooflijk.
16 apr 2022 om 23:20 Altijd tevreden vandaag wat minder niet vriendelijk personeel en patat was koud
15 apr 2022 om 19:35 Dit keer was het eten helemaal afgekoeld en het vlees erg vet. Kon beter.