ISTANBUL RIJSWIJK

ISTANBUL RIJSWIJK Turkse specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1264 beoordelingen
21 jan 2022 om 23:49 Bezorging duurde ruim 1 1/2 uur. Eten was matig, op het broodje Adana kebab, zat maar 1 strip gehakt. Was meer brood met salade
17 jan 2022 om 23:24 Goed warm en goed eten duurde beetje langer maar ze hadden mij gebeld maar toch snel gehad. Was weer lekker eten
17 jan 2022 om 10:50 heerlijk eten en op tijd bezorgd
17 jan 2022 om 9:39 Als k de reacties hieronder lees schrik k ervan, want zo ken ik dit restaurant niet. Tot heden hebben we altijd hier lekker gegeten en altijd voor herhaling vatbaar. Super bedankt voor de lekkere extraatjes en klantvriendelijk.
16 jan 2022 om 23:02 De eigenaar is veranderd en dat merk je. Bestelling bijna een uur later dan afgesproken, service naar dieptepunt en eten erg matig. Deze zaak was voorheen altijd erg stabiel in kwaliteit en service, maar helaas is dat voorbij. Geen herhaling meer!
16 jan 2022 om 14:49 Ben hier al eerder beschuldigd dat ik expres bel dat een drankje mist terwijl dat niet zo was. Ik heb ze een 2e kans gegeven. Ik belde en werd afgesnauwd van de beschuldiging. Vlees dit keer te ver doorgebakken. Laatse keer dat ik hier bestel
13 jan 2022 om 8:22 het was weer lekker
9 jan 2022 om 22:51 Heerlijk!!
7 jan 2022 om 20:48 Vreselijk ik moest 2 uurtjes wachten om myn eten te kunnen ontvangen
7 jan 2022 om 0:06 eten was er voor ik op de bestelknop drukte. zo snel dat ik bijna een klacht wilde indienen. dit was echt niet normaal snel en smakelijk. bedankt
4 jan 2022 om 19:41 Helaas al meerdere keren fout gegaan. Telkens probeer je het een kans te geven. Vandaag weer.. 1,5 uur gewacht en als nog foute bestelling geleverd. Bellen wij op en krijgen we: “ ja sorry.” Het woord: klantvriendelijkheid kennen ze niet. Ik pas.
4 jan 2022 om 10:59 Eten was lekker, maar langer dan 1,5 uur gewacht op maandagavond..